Over ons

Holland Gold Safe is een professionele partij gespecialiseerd in opslag en transport van edelmetalen, ook wel high value services genoemd.

Holland Gold Safe

Met haar partner Brink’s Global biedt Holland Gold Safe een opslaglocatie in Amsterdam met het hoogste beveiligingsniveau in Nederland, gelijk aan die van De Nederlandse Bank (DNB).

De opslag van edelmetaal in Zwitserland en Singapore vindt plaats bij Loomis. Loomis is marktleider in Zwitserland op het gebied van waarde transport en –opslag.

Aunexum Precious Metals Group

Holland Gold Safe is een onderdeel van Aunexum – Precious Metals Group. Aunexum heeft diverse labels waarmee zij handelt in diverse edelmetaalproducten en diensten. De producten omvatten de edelmetalen goud, zilver, platina en palladium in de vorm van een breed assortiment aan munten en baren. Deze producten kunnen bij de cliënten thuis bezorgd worden of toegevoegd worden aan een van de opslagfaciliteiten. Ook heeft Aunexum een aparte tak die zich richt op de recycling van edelmetaal. Tenslotte levert Aunexum diverse maatwerk financiële diensten zoals financiering, hedging en lease.