Opslaglocaties

Opslaglocatie_Nederland_HollandGoldSafe

Nederland

De opslag van edelmetaal in Nederland bevindt zich bij Brink’s Global in Amsterdam. Deze opslaglocatie heeft het hoogste veiligheidsniveau; K10 welke alleen vergelijkbaar is met die van de Nederlandsche Bank (DNB).

Brink’s is door de markt geaccepteerd als magazijn voor de LBMA (London Bullion Market Association) en als erkende Weight Master.

 

Opslaglocatie_Zwitserland_HollandGoldSafe

Zwitserland

De opslag van het edelmetaal in Zwitserland is ondergebracht bij Loomis in Zürich. Loomis is marktleider in de wereld op het gebied van waarde transport en –opslag.

Loomis is dè speler op het gebied van de cash handling industrie. Het internationale netwerk van Loomis omvat meer dan 400 operationele locaties. De opslagfaciliteit waar Holland Gold Safe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Zürich en is één van de grootste en veiligste opslaglocaties ter wereld.

 

Opslaglocatie_Singapore_HollandGoldSafe

Singapore

De opslag van het edelmetaal in Singapore is ook ondergebracht bij Loomis. De opslagfaciliteit (Le Freeport) waar Holland Gold Safe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Singapore.

Le Freeport, voorheen bekend als Singapore Freeport, is een streng beveiligde opslagfaciliteit. Net zoals de opslaglocatie in Zwitserland is het één van de grootste en veiligste opslaglocaties ter wereld.